Захари Бахаров и Юлиян Вергов са напуснали общата си фирма

...
Захари Бахаров и Юлиян Вергов са напуснали общата си фирма
Коментари Харесай

Вергов и Бахаров зарязаха Карамазов

Захари Бахаров и Юлиян Вергов са напуснали общата си компания с Владимир Карамазов "Трите мечки ", демонстрира информация в Търговския указател, написа "Телеграф ". Двамата артисти са подали молби за овакантяване на общо заседание и са трансферирали своите дялове на сътрудника си.

Това се случи тъкмо 5 години откакто основаха общата компания и направиха възторг из цялата страна с няколко спектакъла. След като оставките са признати, останалият самичък началник на себе си Владо Карамазов е сменил името на компанията и тя към този момент се споделя "Диферент дирекшън " или "Различна посока ".

В "Трите мечки " Бахаров и Вергов са имали по 10 акции от 2 лева и всеки от тях ги е продал на Карамазов за 20 лева Вече като едноличен притежател Владо е преформатирал компанията и от ООД към този момент е ЕООД.

Въпреки раздялата като съдружници Карамазов продължава да работи с Вергов и са възстановили един от сполучливите си планове - "Спанак с картофи ", само че в ролята на Захари Бахаров към този момент влиза Герасим Георгиев - Геро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР