Загубите на руската армия в Украйна са ясен сигнал за

...
Загубите на руската армия в Украйна са ясен сигнал за
Коментари Харесай

Краят на Путин е близо, елитите търсят варианти за преговори

Загубите на съветската войска в Украйна са явен сигнал за елитите (в Москва). Те към този момент търсят разновидности за договаряния със Запада, а някои и с Украйна. Това сподели в изявление за „ Обозревател “ ръководителят на Службата за външно разузнаване на Украйна през 2005-2010 година военачалник Николай Маломуж, представен от.

Според него елитите оферират две съществени тематики за договаряния: постоянна Руска федерация, която управлява нуклеарните оръжия, само че без Путин, или дейности за унищожаване на Путин. При втория вид става дума за политическа оставка, оставка по болест или по-радикални дейности.

„ Мисля, че това няма да се случи през идващите седмици (оставката на съветския президент), тъй като Путин към момента има лостовете за изчерпателен надзор. Но когато организираме военни интервенции (например Херсон и Крим да бъдат освободени), редом фронтът ще се срине на изток - тогава действителността на елиминирането на Путин ще се усили доста “, сподели Маломуж.

В същото време той добави, че краят на режима на Путин е вероятен в бъдеще. При позитивен сюжет това ще се случи след един и половина до два месеца. „ Тенденциите във връзка с нашите победи ще се ускоряват, за нас е значимо да активизираме всички сили и средства, да развием ефикасни настъпателни дейности “, предвижда той.

Маломуж добави, че откакто получи най-новите оръжия и съоръжение от западните сътрудници - HIMARS, ракети, бронирани машини, самоходни оръдия, системи за противовъздушна и противоракетна защита - украинската войска ще сътвори предпоставки за стратегически настъпателни интервенции. Според догатките на генерала в границите на 2-3 седмици Украйна ще може да получи тези средства, да образува по-нататъшна идея на интервенциите и да организира дейни настъпателни интервенции на тактическо и евентуално стратегическо равнище.

" И тук ще има повече предпоставки за промяна на режима в Русия. Всички ще видят, че Путин е толкоз слаб, че към този момент търпи стратегическо проваляне. В същото време специфичните служби към този момент няма да му оказват помощ, тъй като самите те няма да оказват помощ бъдете уверени в него и ще търсят разновидности за избавление – посредством договаряния “, заключи Маломуж.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР