Загубилият катастрофално Герджиков търси причините у своя опонент, а не

...
Загубилият катастрофално Герджиков търси причините у своя опонент, а не
Коментари Харесай

Загубата на изборите доведе до пълна загуба на разум у някои. Кошмарът Рашков

Загубилият пагубно Герджиков търси аргументите у своя конкурент, а не в себе си и в тези, които застанаха зад и до него. А те са Борисов и ГЕРБ. Оттам също не престават да търсят „ под вола теле “, както се споделя и назовават злополуката „ морална победа “. Духовна мизерия!

Абстракционизмът в изуството е нещо необичайно за мнозина. В политиката абстракционизмът е повече безпорядък в главите на комплицирани, подли и неприятни политици, в сравнение с нещо автентично.

Нещо прелестно е споделил Чудомир: „ Първата и най-лошата от всички измами е самоизмамата.”

Мамят всички, че са нещо, което не са, а себе си залъгват, че отново ще се върнат на власт и тогава жална им майка на искащите смяна. Бъркат абстракционизма с фашизма. Това при тях е традиция.

Натрапват ни ГЕРБ-рупорите някакви нереални визии за успеха на Румен Радев и подтискащата загуба на техния Анастас Герджиков. Разбира се Десислава Атанасова не е чувала за Кандински, само че след изборните опорки цъфна пред медиите да изяснява, по какъв начин те считали да ремонтират правата, където изгоря рейса от Северна Македония, само че служебното държавно управление не направило нищо. Колко би трябвало да е елементарен, несъобразителен и партийно повреден човек, с цел да приказва сходни нелепости! Още Кобургготски като министър председател построил неприятно правата, а ГЕРБ в края на 2020 година били дали рекомендации за ремонт, а държавното управление на Радев не го направил. Те 12 години си бъркали в… носа, в този момент грачат грозно.

Но за изборите. Заради такива като Атанасова и други нейни приятели, ще го кажа простичко: След 100% броене на резултатите е открито, че двойката Радев – Йотова имат 800 000 гласа ПОВЕЧЕ от Герджиков – Митева. Общо спечелилите са получили доверието на 1 539 650 души .

Една от опорките на Борисовите храненици гласи, че резултатът е плод на „ полицейските репресии “ на Бойко Рашков и ниската изборна интензивност. Пояснявам: двете неща, недраги изгубили, се дължи на неосъществения платен избор.

През годините, когато изборите се „ джуркаха “ от ГЕРБ, Движение за права и свободи и всезнайкото-математик, следения избор варираше сред 13 и 17%. Рашков сви тези проценти до най-малко. Вижте справките за регионите със подозрения за търговия с гласове в Пловдив, София и някои други градове и ще видите разликата от преди и на сегашните избори. Тя споделя всичко.

Болно е да загубиш, а още по-болно е да знаеш какво следва.

Мутрите в политиката не умеят да губят. Те са завладени от заболяването на величието и безсмъртието. Затова пазят Крадеца с гърди, като че ли е заветен граал, а не човек, който се нуждае от лекуване със… затворамицин...

Историята сочи доста образци, когато сринали се диктатори са търсили избавление с бягство някъде, където да харчат откраднатите милиони и милиарди. Няма хепи енд в нито един случай, сочат архивите. Често загазват и доближените, възприели и ползвали мутрометодите на ръководство.

Има неприятна вест за тях: касиерите на които са се доверили са я карали през пръсти и са оставили следи. Освен това са свили по трасето много от плячката. На всичкото от горната страна, някои към този момент пропяват.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР