Загубата на контакт с Алексей Навални в затворническата колония, където

...
Загубата на контакт с Алексей Навални в затворническата колония, където
Коментари Харесай

Изчезването на Навални е трик на Кремъл за задълбочаване на изолацията му, казват съюзници

Загубата на контакт с Алексей Навални в затворническата колония, където беше държан опозиционният водач, евентуално алармира за опит на Кремъл да затегне изолацията му, до момента в който президентът Владимир Путин се кандидатира за преизбиране през идващите три месеца, сподели говорителката на господин Навални.

Притесненията за господин Навални се разпространиха в понеделник, откакто чиновници в пандиза източно от Москва споделиха, че той към този момент не е в листата на пандизчиите.

Говорителката на господин Навални, Кира Ярмиш, сподели, че неговите сътрудници и юристи не могат да се свържат с него от седмица.


Служителите на пандиза споделиха, че той е бил изместен от колонията, където излежава 19-годишна присъда по обвинявания в екстремизъм, само че не споделиха къде е отишъл.

Трансферите на пандизчии в Русия са известни потайни, като управляващите не дават информация за местонахождението на пандизчиите, до момента в който не стигнат до друго заведение и не получат позволение да се свържат с ро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР