Загубата на голямата ни певица Ваня Костова разтърси не само

...
Загубата на голямата ни певица Ваня Костова разтърси не само
Коментари Харесай

Мими Иванова през сълзи: Токът угасна, а Ваня Костова продъл...

Загубата на огромната ни певица Ваня Костова раздруса освен музикалната колегия, само че и цяла България. Шок в първия миг изпитва и Мими Иванова, която е част и от приятелския кръг на ангелогласната певица.

" Новината ме разтрепери, просто не можех да допускам, когато ми споделиха ", признава Мими.

Когато научиш нещо сходно, няма по какъв начин да не изпаднеш в началото в потрес. Такъв имах и аз, да. Хората все си мислим, че това не може да се случи, даже, че надали не сме безконечни, само че в такива моменти си даваме сметка за доста неща. С Ваня се чухме наскоро, само че по работа, говорихме си за едни песни. После си писахме и за празниците. Но когато я чух, тя не е споделяла да има здравословен проблем, дори в противен случай, питаше ние по какъв начин сме с Развигор, дали сме добре. Казахме си дори, че ще се забележим, но… Човек в никакъв случай не знае какво ще се случи ", разсъждава Иванова.

Наскоро тя попаднала на красива фраза, която свързва с починалата си колежка. " Смъртта ни учи на това, че незабавно би трябвало да се обичаме “. Сякаш се случи в точния миг да видя тази мисъл. Не че не си споделяме клиширано един на различен сходни думи, изключително в такива моменти, само че човек би трябвало да може да осъзнава, да отсява, да осмисля всичко значимо, уверена е певицата.

Тези дни ненадейно я връхлетял забавен спомен за Ваня Костова. " Бяхме на едно мероприятие на поляна пред един хотел. Имаше шатри, светеха фенери, доста хора. И таман когато програмата стартира, токът спря. Можеш да си представиш всеобщото изумление… Ваня обаче се беше сетила да вземе свещи. Мина над час и взехме решение да си тръгнем. Качвайки си в колите чухме, че някой пее. Пееше Ваня. Тя беше забавлявала хората сама в тъмното ", споделя Мими Иванова пред show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР