Заговор на Европейския парламент, който “оказва системен натиск с всички

...
Заговор на Европейския парламент, който “оказва системен натиск с всички
Коментари Харесай

Каракачанов видя заговор за налагане на антихристиянски ценности от ЕП |

Заговор на Европейския парламент, който “оказва систематичен напън с всички сили и средства против България - като национална страна, против християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и против българските национални институции - като единствена спънка пред налагането на антинационални и антихристиянски полезности, правила и практики ”. Така вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов изтълкува във фейсбука си които евродепутати зададоха към българските управляващи след чуването в групата за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права в Екологичен потенциал.

Според Каракачанов зад паравана на „ битката с корупцията “ за следващ път е подложен въпросът за „ правата на ЛБГТИ хората “ „ Рома-хората “ и „ Българо-македонското малцинство “.

В обявата си Каракачанов пренебрегва болшинството въпроси и се концентрира върху тези два: “Поставя се въпросът „ Защо българското държавно управление не регистрира неправилните тълкования на Истанбулската спогодба и за какво не работи за защита на дамите посредством утвърждението на конвенцията? “. Поставя се също въпросът за „ правата на австралийския жител “ Джок Полфрийман. ”



Той прави извод, че всички въпроси се употребяват като средство за напън против България на фона на следните “безспорни ” обстоятелства:

“- Българската Конституция подсигурява самостоятелните човешки права, а не групови малцинствени такива;

- Въпросът за „ македонското малцинство “ е изцяло закрит както в договорите ни с Македония, по този начин и в българската Конституция;

- Джок Полфрийман е потвърден и заслужено наказан палач, чието целеустремено провокативно обществено държание граничи с патология и слага въпроса за неговото платено потребление от някои от същите тези НПО;

- Българският парламентарен съд дефинитивно постанови несъвместимостта на Истанбулската спогодба с българската Конституция. ”

От изказването на Красимир Каракачанов не излиза наяве по какъв начин е стигнал до извода, че въпросите на евродепутатите за корупцията в България, за свободата на словото и концентрацията на медийна благосъстоятелност, върховенството на закона и неналичието на надзор върху основния прокурор, както и за търговията с българско поданство целят " налагането на антинационални и антихристиянски полезности, правила и практики ".

Очаква се евродепутатите да прегледат положението на върховенството на закона и демокрацията у нас в пленарна зала на 5 октомври.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР