Заглавия като „Android копира iPhone“ или „iPhone копира Android“ не

...
Заглавия като „Android копира iPhone“ или „iPhone копира Android“ не
Коментари Харесай

Samsung пак копира Apple

Заглавия като „ Android копира iPhone “ или „ iPhone копира Android “ не са нищо ново, само че несъмнено една вест, която от време на време се завръща, е „ Samsung копира Apple “ и това не се случва без причина. Южнокорейската компания постоянно е упреквана в потреблението на концепциите на американския софтуерен колос. Тази седмица в Лас Вегас това се случи още веднъж на най-голямото ревю за потребителска електроника, а точно CES 2020.

На събитието Samsung презентира новите си нововъведения, като открои функционалности като Samsung Pass, включвайки слайд, показващ опциите на биометричната система за различаване на компанията. За да обяснят по-добре по какъв начин тя действа, южнокорейците използваха набор от икони, две от които накараха публиката да мисли за Apple, а не за Samsung, просто тъй като те са съвсем идентични с тези, употребявани от американския софтуерен колос.

Както иконата за лицево различаване, по този начин и тази за различаване на пръстови отпечатъци, които можете да видите в заглавната фотография, принадлежат на основаният в Купертино софтуерен колос - смяната в иконата за различаване на пръстови отпечатъци в действителност е незначителна, само че приликата въпреки всичко е явна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР