Заглавието, което затвърди Матю Макконъхи и Кейт Хъдсън в пантеона

...
Заглавието, което затвърди Матю Макконъхи и Кейт Хъдсън в пантеона
Коментари Харесай

20 години след премиерата: къде са сега актьорите от „Как да разкараш гаджето за 10 дни“

Заглавието, което затвърди Матю Макконъхи и Кейт Хъдсън в пантеона на сантименталните комедии, и филмът, който накара всяко момиче на планетата да се чуди дали би могло да облече жълта рокля с гол тил – „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “ излезе по кината на 27 януари 2003, преди 20 години!

Признаваме, че сме го гледали десетки пъти, подаваме някои от репликите и си припяваме част от саундтрака , само че дано си го кажем почтено - това е една от сантименталните комедии, които просто няма по какъв начин да ти омръзнат!
                             

Точно 20 години по-късно някои от актьорите са станали неузнаваеми, други са се издигнали още по-високо в актьорската специалност, а трети са построили огромно и устойчиво семейство.

Ето къде са в този момент някои от тях цели две десетилетия след премиерата на обичания филм!
 Как наподобяват през днешния ден актьорите от „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “  Как наподобяват през днешния ден актьорите от „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “  Как наподобяват през днешния ден актьорите от „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “  Как наподобяват през днешния ден актьорите от „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР