Заемащият второто място в Първа лига ЦСКА започна зимната си

...
Заемащият второто място в Първа лига ЦСКА започна зимната си
Коментари Харесай

ЦСКА започна подготовка с трима нови и се раздели с Кубемба

Заемащият второто място в Първа лига ЦСКА стартира зимната си подготовка с три нови попълнения и един освободен. Червените се събраха през днешния ден въз основата в Панчарево за първа подготовка. В нея се включиха 23 футболисти, като единственият отсъстващ беше Фернандо Каранга.

Голмайсторът на ЦСКА, който през вчерашния ден завоюва премиите за най-хубав нападател и най-хубав чужденец в Първа лига за 2017 година, към момента не е дошъл в България. Той е получил по-дълга отмора заради персонални аргументи, само че в околните дни ще се причисли към отбора, заяви клубът на формалния си уебсайт.

Трите нови попълнения - холандският полузащитник Роланд Алберг, колумбийският нападател Жан Карлос Бланко и бразилският ляв бранител Жеферсон - организираха първо занятие с новите си съотборници. Във сряда всички играчи ще преминат медицински прегледи.



Междувременно от клуба оповестиха, че са постигнали съглашение за разлъка по взаимно единодушие с Кевин Кубемба. Конгоанският нападател дойде на стадион " Българска войска " при започване на 2017 година като подписа контракт за два сезона и половина.

" Той не съумя да се наложи в състава и заради тази причина двете страни се съгласиха да прекратят трудовите си взаимоотношения. Благодарим на Кевин за професионализма и себераздаването с алената фланелка и му пожелаваме доста здраве и бъдещи триумфи ", се споделя в изказването на управлението.

 ЦСКА стартира подготовка с трима нови и се раздели с Кубемба
© CSKA.bg
Футболистите, които организираха първа подготовка:

Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Стойчо Атанасов, Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Радослав Живков, Александър Георгиев, Жеферсон, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Густаво Кулма, Жан Карлос Бланко, Раул Лое, Милчо Ангелов и Роланд Алберг.

 ЦСКА стартира подготовка с трима нови и се раздели с Кубемба
© CSKA.bg
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР