Задушаване, причинено от изгорели газове на автомобила, е основната версия

...
Задушаване, причинено от изгорели газове на автомобила, е основната версия
Коментари Харесай

Изгорели газове са задушили момчето в колата в село Друмево

Задушаване, породено от изгорели газове на автомобила, е главната версия за гибелта на 19-годишно момче, намерено в автомобил тази заран в шуменското село Друмево. Както Lupa.bg писа, той е бил в колата дружно с 14-годишно момиче, което е настанено в болница в сериозно положение.

Най-вероятно навлизането газове е настъпило поради техническа нередовност на транспортното средство - кабриолет " Фолксваген Голф 3 ".

Малко след 7 часа тази заран в дежурната част на МВР- Шумен е признат сигнал от гражданин в село Друмево, който съобщил, че в центъра на обитаемото място има лек автомобил, който дълго време стои на едно място с работещ мотор. Вътре били момче и момиче - локални поданици на 19 и 14 години, които не били контактни.

Очевидците съумели да отключат автомобила. В това време към мястото на произшествието са ориентирани екипи на незабавна помощ. Медиците открили, че 19-годишният е умрял, а 14-годишната е в безсъзнание.

Причината за гибелта на 19-годишния ще стане ясна след аутопсия. Извършен е оглед, казусът е докладван на прокурор в РП- Шумен. Разпитани са очевидци. Назначени са експертизи и по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР