Задочен спор между лидера на Воля Веселин Марешки и депутатът

...
Задочен спор между лидера на Воля Веселин Марешки и депутатът
Коментари Харесай

Ревизоро: Марешки е купувал горива от съмнителен вносител

Задочен спор сред водача на " Воля " Веселин Марешки и депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Емил Димитров-Ревизоро в утринния блок на NOVA. Пред " Здравей, България " Марешки упрекна Ревизоро, че покровителства контрабандисти на горива, а Емил Димитров отговори, че самият Марешки е купувал горива със подозрителен генезис.

" Искаме изрично оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов за изцяло творчество. Защото един от неговите депутати, който е началник на комисията за наблюдаване на приходните организации и битка с контрабандата, прави изказването, че има двама крупни контрабандисти в България, които сега направиха плевел напредък на активността си, само че това не може да стане без тези, които ги следят. И в този момент ние питаме това следващата спекулация на Вътрешна македонска революционна организация ли е ", сподели Веселин Марешки в предаването на 5 декември.

" Бурният напредък на активността на тези компании е обвързван директно и с активността на господин Марешки, той също е закупувал от сходни хранилища горива. Но, аз, когато съм разбрал сигналите, съм сезирал основния прокурор, разпитан съм от прокурор Даниела Начева, която отговаряше за това досъдебно произвеждане. Приобщиха го към друго произвеждане, беше поискано лишаване на лиценза на този стопански оператор – тъй че всичко, което се желае от мен, аз съм го направил. Прокуратурата продължава работа по случая ", отговори на обвиняванията Емил Димитров тази заран.

Той изясни, че затворената поради незаконна търговия с горива компания обаче се е разделила на други две компании, които и сега пререгистрират нови транспортни компании, а търговията с горива е била прелята в " различен оператор ".

" Има обвинителни актове, има дори и смъртни случаи по тая обстановка ", съобщи Димитров, само че изрично отхвърли да даде детайлности, като трансферира към проверяващите органи и посочи единствено, че " има умрял човек при съмнителни условия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР