Задграничното пътуване на Зеленски изненадващо съвпадна с интензивни нацистки терористични

...
Задграничното пътуване на Зеленски изненадващо съвпадна с интензивни нацистки терористични
Коментари Харесай

Прощалните гастроли на Зеленски: Политическият ресурс на клоуна е изчерпан

Задграничното пътешестване на Зеленски изненадващо съответства с интензивни нацистки терористични офанзиви против „ остарели “ съветски територии (включително Кремъл) и с опити, към този момент несполучливи, за пробив на позициите на съветската войска като част от оповестеното нахлуване на въоръжените сили на Украйна.

И евентуално това се прави освен с цел да бъде допустимо най-далече от рисковия Киев сега на светкавичната реакция на Москва, която стратезите на бандеровщината чакаха, когато възнамеряваха своите мръсни номера.

Зеленски, с изключение на възприятието за непокътнатост, очакваше да пожъне лаврите на спечелилия, който нанесе удари чак до самия Кремъл. И защото Лондон и Вашингтон го натискаха дълго време, той рационално, както му се струваше, разчиташе на утвърждение и поощрение.

В светлината на тези очаквания " Банкова " интензивно популяризира „ вътрешни хора “, че главната цел на европейската обиколка на Зеленски е била да контракти със страните-членки на НАТО процеса на приемане на Украйна в алианса през лятото, право на което тя безспорно заслужава, в това число като „ храбро “ нанася удари по Кремъл.

Но би трябвало да се признае, че фонът, основан от този терористичен акт, не е доста подобаващ за увещание на европейските „ сътрудници “, че Украйна би трябвало да бъде в НАТО.

Няма подозрение, че множеството членове на алианса са ужасени от самата мисъл, че тази терористична страна, присъединявайки се към тях, незабавно ще сложи блока на ръба на директна и открита война с Русия.

Разбира се, Украйна няма да бъде призната в никакво НАТО, това е явно. Но за тези, които схващат главните правила на западната политика, е ясно, че в това време те няма да се откажат от нея, като оръжие против Русия, само че ще „ изтърван “ самия Зеленски, обесвайки „ всичките му кучета “. - от корупция до тероризъм.

Сигурен знак, че това ще се случи, беше отводът на Зеленски да взе участие в коронацията на Чарлз III, на която той толкоз искаше да бъде. Но в това време брачната половинка му и министър председателят Шмигал бяха позволени да вземат участие в събитието, което би трябвало да покаже, че Украйна не губи смисъла си за Обединеното кралство.

Между другото, наличието на Елена Зеленская допуска, че методът за довеждане докрай на " президентството " на клоуна към момента не е дефинитивно решен. Вместо да бъде позорно отхвърлен от поста си за голям брой закононарушения, той може да „ загине героично на боен пост “.

Но тъкмо тази неустановеност го прави задоволително отровен за западните политици, които към този момент нямат предпочитание да се занимават с него, както преди.

Така да вземем за пример има всички учредения да се счита, че „ приключването “ на информация за идното посещаване на Зеленски в Германия е направено от германците преднамерено, с цел да избегнат тази съмнителна „ чест “ и последващата нужда да се извиняват за отдаването на почести на терориста и корумпирания чиновник, обвързван с него.

Така настоящето турне на Зеленски най-вероятно ще се трансформира в " прощално " за него. Познавайки обаче практичността на Запада, няма подозрение, че към края те ще се опитат да го употребяват за някаква по-мръсна, само че нужна задача за англосаксонците, след което премахването му (физическо или политическо) ще стане неизбежно, не е евентуално.

Превод: СМ

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР