Задаващото се дело между Ювентус и Кристиано Роналдо не плаши

...
Задаващото се дело между Ювентус и Кристиано Роналдо не плаши
Коментари Харесай

Защо Роналдо няма да спечели делото срещу Ювентус

Задаващото се дело сред Ювентус и Кристиано Роналдо не плаши въобще управлението на италианския исполин. Изданието Tuttosport, което се слави със мощни позиции в клуба от Торино, разказва в детайли по какъв начин юристите на португалската звезда са показали желае пред Арбитражния съд на CONI, изисквайки " Старата госпожа " да заплати отсрочените 19 милиона евро, контрактувани по време на известните към този момент „ маневри за заплати “ по време на пандемията от COVID-19.

Разследване сред Consob (италианска комисия) и прокуратурата в Торино разкри, че споразуменията, подписани в този интервал, са били спазени от клуба, като на въпросните играчи са били изплатени тримесечните хонорари, които са се съгласили да отсрочат. Роналдо в никакъв случай не е подписвал подобен вид частни контракти.

Адвокатът на Ювентус Чезаре Габазио и неговият екип настояват, че без този контракт португалският футболист няма право да желае въпросното погашение. Документите, изпратени до Арбитражния съд от правния екип на португалеца, продължава отчетът, са невалидни.

А в Торино държат и още един мощен коз - португалската звезда реши да си тръгне Манчестър Юнайтед през лятото на 2021 година За да обезпечи напускането си, нападателят подписа съглашение, в което се показва, че няма неуредени отговорности с предходни клубове.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР