Задава се продължение на една от най-обичаните теленовели в ефира

...
Задава се продължение на една от най-обичаните теленовели в ефира
Коментари Харесай

Любим сериал на хиляди българи се завръща в ефира

 Задава се продължение на една от най-обичаните теленовели в ефира - " Трима братя, три сестри “. Това потвърдиха от канала Telemundo, като оповестиха, че ще излъчат втория сезон на продукцията в сезона 2021/2022. Конкретна дата за премиерата на новите епизоди към момента не е известна, като най-вероятно ще е през есента, написа " Монитор ".

Категорична информация по отношение на кой от истинския каст ще се завърне за така наречен " втори сезон “ на " Трима братя, три сестри “ няма. Въпреки това съгласно слуховете само Майкъл Браун не е бил последовател на концепцията. Това значи, че най-вероятно сигурно на екрана ще се появят още веднъж Дана Гарсия, Марио Симаро, Паола Рей, Хуан Алфонсо Баптиста и Наташа Клаус.

Относно сюжета Telemundo оповестява, че феновете ще станат очевидци на събитията в живота на огромното семейство 20 години по-късно. И този път завръзката ще е мистериозна гибел. Децата на една от двойките пък ще се окажат измежду главните обвинени.

Първият сезон на " Трима братя, три сестри “ се излъчи за първи път през 2003 година У нас проследихме приключенията на героите година по-късно, като след това сериалът бе показван още няколко пъти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР