Задава се нов изборен конгрес на Българския футболен съюз. Екипът

...
Задава се нов изборен конгрес на Българския футболен съюз. Екипът
Коментари Харесай

Конгресът на БФС ще е изборен

Задава се нов избирателен конгрес на Българския футболен съюз. Екипът на Димитър Бербатов внесе документите, в това число и подписка от страна на клубовете, за насрочване на избори. Хората на голмайстор №1 в лицето на юристите Георги Владов и Милен Русев входираха настояването в базата в " Бояна ", където е и администрацията на БФС. Борислав Михайлов и компания имат две седмици, с цел да реагират на подписката.
" Всичко е обикновено, няма изненади или сензации. Както беше оповестено от дълго време - внесохме документите. Вече сме минавали по този път. Минимумът от подписи е 1/3 от клубовете-членове, които са 670. Подали сме много повече от тази 1/3. В тази численост има и клубове, които бяха признати на последния конгрес. Хората реагираха обикновено, професионално, този път нямаше стерилизация. Имаме входящ номер, чакаме вести ", сподели Владов.
През лятото екипът на Бербатов се опита да направи същото, само че тогава стерилизация на постройката на БФС предотврати опита им. След това документите бяха входирани по електронен път. По-късно от БФС откриха несъответствия в подписите и отхвърлиха настояването, само че съдът преразгледа проблема и свика конгрес.
Форумът се организира през октомври, а Михайлов бе избран отново. Бербатов обаче оспори резултатите с изказванието, че е трябвало да има балотаж.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР