Задържаният за нарушаване на нощната тишина и неизпълнение на полицейски

...
Задържаният за нарушаване на нощната тишина и неизпълнение на полицейски
Коментари Харесай

Изплуваха любопитни подробности от миналото на закопчания диджей

Задържаният за нарушение на нощната тишина и несъблюдение на полицейски разпоредби диджей от разградското село Раковски е някогашен общински консултант и претендент за кмет на родното си село.

Става въпрос за Мустафа Назъм Мустафа. През мандата 2011-2015 година той бе общински консултант от Българска социалистическа партия, даже бе регионален водач на младежката конструкция на социалистите. Изненадващо през есента на 2015 година обаче, още до момента в който бе общински консултант от Българска социалистическа партия, бе номиниран за претендент за кмет на село Раковски от партия ГЕРБ, като бе конкретизирано, че не е подавал молба за участие в ръководещата партия. Назъм изгуби пагубно изборите за селски кмет и от този момент се изгуби от политическата сцена, осведоми Дарик.

Очевидно се е подвизавал на друга сцена – като водещ на сватбени тържества с псевдонима DJ Джамбо. Именно на сходно празнично събитие в ресторант „ Мимоза” в нощта на 7 против 8 юли е арестуван от полицията при трето посещаване на органите на реда след сигнали на поданици на прилежащи жилищни блокове, които не можели да спят от мощната музика – в 22,30 ч., в 23,40 ч. и в 0,27 часа.

Джамбо е прякор на Мустафа Назъм още от годините, когато бе футболен арбитър в селските групи в района. Оттогава е първата му медийна изява. През 2008 година по време на мач сред „ Локомотив”-Самуил и „ Левски”-Подайва реферът бе атакуван от двама футболисти на домакините, недоволни от отсъжданията му, изпаднал в безсъзнание, само че се съвзел, с цел да покаже червени картони на биячите си. Година по-късно футболистите бяха наказани на санкции.

Най-вероятно санкция чака в този момент и шумния диджей. С държанието си той е нарушил Наредба №1 за публичния ред на територията на Община Разград. За нарушение на „ Чл.4/1/ Забранява се осъществяването на действия от икономически и битов темперамент в жилищните здания и към тях, които провокират звук, нарушаващ спокойствието на жителите в часовете от 14.00 до 16.00 и от 22.00 до 06.00.” глобата варира от 50 до 1000 лв.. Любопитното е, че тази разпоредба е призната през 2004 година, само че няколкократно е изменяна през годините, в това число и в мандата на общинския консултант Мустафа Назъм, тъй че не е изключено самичък да е дал своя вот размера на наказването си.

Съща по този начин любопитно е, че много по-рано от 24-те часа, за които е арестуван, Назъм е освободен от ареста. В 19,00 ч. през днешния ден той е поискал на своите другари в обществената мрежа Facebook „ Успешна, противоречива и късметлийска седмица”, като се отбелязал в друго посещавано разградско заведение.



По фотографията проличава, че е просто клиент, а не е там в диджейските си функционалности.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР