Задържаният при акция в пловдивския квартал "Тракия" италианец - Бетто,

...
Задържаният при акция в пловдивския квартал "Тракия" италианец - Бетто,
Коментари Харесай

Въоръженият до зъби италианец - фен на стрелбата

Задържаният при акция в пловдивския квартал "Тракия " италианец - Бетто, у който бяха открити противозаконни оръжия и муниции, е почитател на стрелбата. От персоналния му профил във Фейсбук ясно се вижда пристрастеността на 52-годишния мъж. От няколко години живее в България. Занимава се с онлайн търговия, написа TrafficNews.



На фотосите в обществената мрежа постоянно театралничи с револвер в ръка на стрелбище в Пловдив. Бетто населява апартамент в Тракия, против ресторант "Рибарникът ". Именно в жилището и гаража към него спецченгетта са намерили пет пушки, три револвера, някои от тях преправени от газови в бойни, над 50 муниции, както и железни сачми, кутии, цели, менгеме, хидравличен крик и други



По информация на прокуратурата противозаконните муниции са били складирани у италианеца от началото на годината.



Униформените щракнаха белезниците на Бетто на 12 април пред дома му в Тракия. След ареста служителите на реда направиха обиск, при който са разкрили противозаконните оръжия. Вчера (25 април) прокуратурата повдигна две обвинявания на 52-годишния мъж. Той е с непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР