Задържаните за хулиганство и нападение над полицаи в Куклен трима

...
Задържаните за хулиганство и нападение над полицаи в Куклен трима
Коментари Харесай

Ето ги! Тези нападнаха полицаите в Куклен

Задържаните за безчинство и нахлуване над служители на реда в Куклен трима роми - Румен Карагьозов, брат му Васил Карагьозов и Исус Атанасов, ще подадат тъжба до министъра на вътрешните работи Младен Маринов за проявено по отношение на тях полицейско принуждение.

Това съобщи юристът на двамата братя Васил Иванов по време на съвещанието за мярката им за неотклонение в Районния съд преди минути. Защитникът сподели, че неговите клиенти са се оплакали, че са били вързани и бити от чиновниците на реда след случая в Куклен.

16-годишният Кънчо Камбуров пък се оплакал, че когато бил арестуван и изискал да пие вода, служителите на реда разляли кофата с вода по пода и го карали да я облизва.

" Няма значение от кой етнос са тези хора, значимото е казусът да се обясни и правата им да бъдат предпазени ", съобщи юрист Иванов, който изиска клиентите му да бъдат пуснати на независимост против подписка.

Съдия Доника Тарева обаче не почете настояването му и им наложи непрекъсната мярка за неотклонение Задържане под стража.

Ако решат да апелират, мярката им ще се гледа в Окръжен съд на 9 май от 15,30 часа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР