Задържани са трима мъже, съпричастни към извършени кражби от магазини

...
Задържани са трима мъже, съпричастни към извършени кражби от магазини
Коментари Харесай

Арестуваха трима за кражбата на стекове от магазин в Плевен за 47 секунди

Задържани са трима мъже, съпричастни към осъществени обири от магазини в Плевенска област, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

След извършени продължителни оперативни дейности по подадени сигнали за осъществени обири на тютюневи произведения от магазини, тази заран е осъществена профилирана полицейска интервенция. В хода й са осъществени претърсвания на два адреса в селата Пелишат и Опанец.

От къща, населявана от 38-годишен мъж и 18 годишния му наследник, униформените намерили и иззели огромно количество цигари от разнообразни марки, всичките обозначени с бандерол. В ниша в кухненски долап те разкрили и преправен газов револвер с военен патрон в цевта, както и патрон, подложен в пълнителя.

При осъществените процесуално-следствени дейности на адреса в с. Опанец, населяван от 21-годишен локален гражданин, служителите на реда намерили 70 г амфетамин и 100 г марихуана. Тримата мъже са арестувани с полицейска мярка до 24 часа.

Очаква се Районна прокуратура - Плевен да им покачване обвинявания и да удължи мярката им за задържане до 72 часа. По случаите са формирани досъдебни производства, а работата по документирането им продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР