Задържаха под стража мъж, отглеждал канабис в двора на лудницата

...
Задържаха под стража мъж, отглеждал канабис в двора на лудницата
Коментари Харесай

Задържаха под стража мъж, отглеждал канабис в двора на лудницата във Враца

Задържаха под стража мъж, отглеждал канабис в двора на лудницата във Враца, оповестиха от прокуратурата.
Случаят е от 7 декември. Тогава било открито, че Л. Б. държи наркотично вещество с друго наличие на деен съставен елемент тетрахидроканабинол в двора на Центъра за психологично здраве в регионалния град.
От Районна прокуратура-Враца оповестиха, че дейностите по следствие по досъдебно произвеждане за нелегално държане на коноп не престават. В качеството на обвинен по него е притеглен Л.В.
По искане на прокуратурата по отношение на мъжа е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ от Районен съд – Враца.
Окръжна прокуратура – Враца внесе за разглеждане в съда и обвинителен акт против С.Р. и Г.Р. за нелегално държане на наркотични субстанции за разпространяване – закононарушение по член 354а, алинея 2, изр. 1, вр. с алинея 1, изр. 1, предл. 4, вр. член 20, алинея 2 от Наказателен кодекс.
Двамата обвинени живеели на фамилни начала в гр. Бяла Слатина. В хода на следствие на 14.12. 2021 година в дома им са били открити и конфискувани високорискови наркотични субстанции и техни аналози в огромни размери - коноп, метамфетамин, кокаин, MDMA (3,4 - метилендиоксиметамфетамин) и F-MDMB-BICA - синтетичен канабиноид. Общата стойност на предмета на закононарушението е 46 877,27 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР