Задържаха пернишкия прокурор Бисер Михайлов, пребил жена си. Задържаха прокурора

...
Задържаха пернишкия прокурор Бисер Михайлов, пребил жена си. Задържаха прокурора
Коментари Харесай

Задържаха пернишкия прокурор Бисер Михайлов, пребил жена си


Задържаха пернишкия прокурор Бисер Михайлов, пребил жена си. Задържаха прокурора от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов. Това предаде . Причината – побой над брачната половинка му. По неофициална информация това е станало през миналата нощ. Засега той е арестуван за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

 Бисер Михайлов

Бисер Михайлов беше заместник-окръжен прокурор на Перник, само че след свадите към сина му Васил, той беше преназначен като редови прокурор в Перник.
Преди близо година тогавшния основен прокурор Иван Гешев излезе с позиция по проблема с прокурорския син Васил Михайлов, който бе освободен от ареста.
„ Това, пред което всички ние, жителите, сме равни в една правова страна, е законът. Има обаче едно нещо, което стои даже над Конституцията и законите. Това е моралът.

С ясното схващане, че родителите не носят наказателна отговорност за своите деца и противоположното, за разлика от мрачните тоталитарни времена, аз считам, че в полза на справедливостта, на хората от гр. Перник и на институцията Прокуратура на Република България, прокурор Бисер Михайлов ще може и ще има доблестта да поеме своята морална отговорност “, се оповестява в изказването.

„ Затова като основен прокурор дружно с Прокуратурата на Република България очакваме оставката на прокурор Бисер Михайлов.

С ясното схващане, че ние прокурорите, останали като единствената бариера пред престъпността, би трябвало с изключение на да пазиме хората, и да даваме образец. Пример за постоянна институция, морал, идеали и български полезности “, се споделя още в мнението.

Припомняме, че Софийският градски съд пусна от ареста задържания в Перник Васил Михайлов.

Той е обвинен за две действия – нанасяне на междинна телесна щета по хулигански подбуди и закана за ликвидиране.

Името му нашумя и поради това, че е син на прокурор от града. Михайлов ще бъде под домакински арест, реши дефинитивно съдът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР