Задържаха обирджиите на магазин в София. От полицията посочват, че около

...
Задържаха обирджиите на магазин в София.
От полицията посочват, че около
Коментари Харесай

Задържаха обирджиите на магазин в София

Задържаха обирджиите на магазин в София.

От полицията показват, че към 18.00 часа на 29 декември бил получен сигнал за осъществен в кв. " Гео Милев ". След закани с ориентиран револвер трима причинители отмъкнали оборота на обекта и монетник и си тръгнали пеш в незнайна посока.

При подхванатото следствие било открито, че тримата се придвижват с лек автомобил. Били открити регистрационният му номер, марка и цвят, а скоро - и посоката на придвижване и настоящото му местоположение - в ж.к. " Гоце Делчев ".
 Двама с медицински маски и револвер обраха магазин в София
Двама с медицински маски и револвер обраха магазин в София

Те са отмъкнали 4000 лв.

Незабавно били подхванати дейности за обграждане на региона и двама от причинителите са арестувани, като те са познайници на полицията.

В жилището на единия са открити два газови револвера, сгъваем нож, известна сума пари, както и 114 боеприпаса за огнестрелни оръжия диаметър 7.62.

На различен адрес в София през вчерашния ден е арестуван и третият причинител - той е с криминалистически регистрации и е осъждан. От три жилища, населявани от причинителите, са конфискувани откритите облекла, с които е осъществен грабежът, както и голям брой електронни устройства, употребени от тях.

Тримата са арестувани за 24 часа. Предстои отчет в прокуратурата на материалите по формираното досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР