Задържаха 60-годишен за убийството в ЛесновоБитов скандал заради колело свърши

...
Задържаха 60-годишен за убийството в ЛесновоБитов скандал заради колело свърши
Коментари Харесай

Задържаха 60-годишен за убийството в Лесново

Задържаха 60-годишен за убийството в Лесново
Битов скандал поради колело свърши с ликвидиране в Лесново. Инцидентът стана нощес сред двама мъже – 24 и 60-годишен. По-възрастният е извадил револвер и е стрелял, заяви Юри Николов, зам.-директор на ОДМВР София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ В 19:20 часа е получен сигнал за зародил сигнал сред две лица. Първоначалната информация е, че стрелецът е нападателен. Изпратени са екипи на полицията и Спешната помощ. На място медиците откриват, гибелта на по-младия мъж “, изясни Николов.

Съставен е щаб, открито е къде се укрива. За сигурността на хората в региона полицията краткотрайно е евакуирала прилежащите къщи. Мъжът е арестуван за 24 часа с искане мярката да се усили до 72 часа. На мястото е намерено огнестрелно оръжие.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс за ликвидиране. Делото ще бъде импортирано в съда с искане за взимане на непрекъсната мярка „ Задържане под стража “. Продължават да се правят огледи. На този стадий не може да се даде информация за видa на револвера, назначена е експертиза.

„ Има всички учредения да се смята, че това е оръжието на убийството “, посочи Ралица Данкова, наблюдаващ прокурор по досъдебното произвеждане. Тя разкри още, че не е открито причинителят на убийството да страда от психологично разстройство, каквато информация излезе в медиите.

Днес е назначена съдебно-психиатрична експертиза, която изрично да удостовери дали има заболяване и дали по време на убийството е бил вменяем. „ Знаем сигурно, че причинителят не е престъпно проявен. Вероятно става дума за кавга поради велосипед “, сподели още наблюдаващият прокурор. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР