Задължителните годишни техническите прегледи поскъпнаха двойно. Ако до този момент

...
Задължителните годишни техническите прегледи поскъпнаха двойно. Ако до този момент
Коментари Харесай

Задължителните технически прегледи на колите поскъпнаха двойно

Задължителните годишни техническите прегледи нарастнаха двойно. Ако до този миг водачите плащаха сред 45 и 60 лева, то сега цените доближават до 90 лева и даже до 100 лева

За да задържи своите клиенти, притежателите на сервизи се пробват да поддържат налични цени, само че и техните разноски са се нараснали.

„ Токът, консумативите, всичко върви нагоре и почти би трябвало да е съобразено, само че не би трябвало да е прекомерно, тъй като в един миг... от празен сервиз няма смисъл. Купуваме непрекъснато принадлежности, инсталация, което няма по какъв начин да не се отрази, тъй като ние гоним някакво качество ", споделя Димитър Стоилков, шеф на автосервиз.

Влияние оказва и непрекъснатото повишаване на минималната работна заплата. От януари тази година тя към този момент е 933 лева

Всеки самичък взема решение каква да е цената, която да предложи на клиента, припомнят търговците. Конкуренцията сред автосервизите също е определяща.

Както и при други артикули и услуги, има разлика в цената сред София и другите градове. В столицата обичайно е най-скъпо.

бТВ, „ Тази събота "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР