Зад цялата тази разпадаща се конструкция на управление е най-опасно,

...
Зад цялата тази разпадаща се конструкция на управление е най-опасно,
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Не е изключено Радев да напусне президентството и да оглави партия, след като сглобката се разпада

Зад цялата тази разпадаща се структура на ръководство е най-опасно, в случай че Румен Радев слезе от президентството и оглави партия или политически план, за което се приказва и има очакване. Той има 30% поддръжка и половин милион гласоподаватели. Йотова поема президентството и довършва мандата. Тази прогноза стартира по Нова ТВ социологът Андрей Райчев като коментар към трусовете, които са обхванали ръководещата коалиция. Според него такава обстановка ще е добра за Борисов, които си е оправил връзките с Радев, а другите играчи би трябвало да се преценяват с това. Това е новото, което следва на политическия терен. Това, в случай че се случи ще промени напълно позицията на ПП-ДБ, предвижда Райчев.

Той изрази предусещане, че сигурна е работата, че се приближаваме към избори. Едната страна е решила да направи избори и да провокира другата страна да се преценява с изискванията. Случващото се тук е обвързвано с войната в Украйна. Киев губи войната, очевидно се върви към реализиране на съглашение, което минава през оставката на Зелнски. У нас това значи да отслабне натискът към политическите играчи. За нашите партии най-важно е положението на електоратите им. Може би някой вижда, че електоратът му се разпадат и потеглят към избори.

Но би трябвало е ясно какво сподели Борисов на съперниците си: времето, в което ви дадох да управлявате с моето болшинство е отминало. Вече не ми трябвате, аз към този момент не съм в изолираност. Той е подготвен на избори и след тях ще избира, с кого да ръководи, разяснява още Райчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР