Зачестяват случаите на автовандалски прояви на любители на офроуд спорта“

...
Зачестяват случаите на автовандалски прояви на любители на офроуд спорта“
Коментари Харесай

Офроуд любители съсипаха поляна за събор край Гоце Делчев


Зачестяват случаите на автовандалски прояви на фенове на „ офроуд спорта “ в курортното село Попови ливади, откриха от община Гоце Делчев.

Заради това кметът Владимир Москов издаде заповед за възбрана на организирането или присъединяване в нерегламентирани надпревари по пътната инфраструктура или отвън нея.

Забранява се също потреблението на пътната инфраструктура за други цели, с изключение на в сходство с нейното предопределение, а точно за транспорт на хора и товари.

В заповедта се не разрешава още осъществяването, организирането или присъединяване в демонстрационни маневри, групово ръководство, форсиране на място на мотори.

В общинската администрация са постъпили сигнали на жители за вандалски автомобилни прояви в с. Попови ливади, като образуване на нерегламентирани надпревари и демонстративни маневри, които заплашват живота на пребиваващите в обитаемото място, повреждат пътната инфраструктура, частни и общински парцели.

През последните дни при следващата автовандалска демонстрация, фенове на офроуда безусловно са изорали повърхността на поляната, на която години наред се организира Традиционния събор, отдаден на Илинденско-Преображенското въстание.

За протичащото се са подадени сигнали до полицията както от управлението на община Гоце Делчев, по този начин и от поданици и посетители на Попови ливади, които са станали очевидци на офроуд надпреварите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР