Забраниха гледането на Вавилонската кула през прозореца Отменя се забраната

...
Забраниха гледането на Вавилонската кула през прозореца Отменя се забраната
Коментари Харесай

Отмениха забраната за гледане на ЕСК през прозореца

Забраниха гледането на Вавилонската кула през прозореца

Отменя се възбраната на пловдивчани, живеещи в постройките на бул. " Цар Борис III Обединител " да отворят вратите и прозорците на домовете си, които гледат към булеварда и да снимат от тях по време на откриването на Пловдив Европейска столица на културата 2019. Това заяви през днешния ден публицисти началникът на полицията старши комисар Атанас Илков.

" Трябва да се съобразим всички с ограниченията за сигурност. Да, ще има дискомфорт, само че по този начин е при такива събития в целия свят. Живущите наоколо до събитието ще могат да излязат на терасите и да гледат, както и да снимат. Факт е, че сътрудниците са били оптимално прецизни и са показали ограниченията по един метод, по който малко са се престарали. Листовките към този момент са отстранени ", съобщи полицейският началник.

Той добави, че на 12 януари в деня на откриването на Пловдив Европейска столица на културата 2019 за повече сигурност ще патрулират служители на реда с автомати. Това обаче не би трябвало да тормози жителите. Патрули с автомати, само че това е част от ограниченията за сигурност.

Заместник-кметът на Пловдив Златин Велев добави, че на този стадий режимът не затруднява живущите и работещите в зоната, обезпечен е достъп до региона. В събота от 12,00 часа се уголемява пешеходният периметър там– главно по и към бул. " Цар Борис III Обединител ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР