Зъболекар ще ръководи срещу пандемия. Това стана ясно след днешното

...
Зъболекар ще ръководи срещу пандемия. Това стана ясно след днешното
Коментари Харесай

ПЪЛЕН ФАРС: Зъболекар социалист с дъщеря с менте диплома ще ръководи комитета за борба с коронавируса

Зъболекар ще управлява против пандемия. Това стана ясно след днешното съвещание при здравния министър проф. Асена Сербезова.

“Към сегашния миг не се планува въвеждането на спомагателни ограничавания, като се изключи увеличение контрола по повод влизащите в страната жители “, пък разяснява основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев след срещата на здравните управляващи по-рано през днешния ден.

На този декор министърът на опазването на здравето проф. Асена Сербезова образува пандемичен комитет в здравното ведомство, чиято задача е да проучва и координира дейностите по осъществяване и надзор на въведените в страната противоепидемични ограничения. Комитетът ще бъде управителен от заместникът и доцент Георги Йорданов.
свързани новини66062на 09.02.2021
Ръководителят на комитета е лекар, магистър по дентална медицина и здравен мениджмънт. Бивш народен представител от Българска социалистическа партия и точно от квотата на социалистите той зае поста на заместник-здравен министър.

В интервала 2011-2014 година е бил шеф на МБАЛ “Св. Мина “ в Пловдив. От 2014 до 2017 година пък заема длъжността изпълнителен шеф на УМБАЛ “Пловдив “.

Около него се подвигна звук, откакто стана ясно, че щерка му Десислава Йорданова, показва подправена тапия за висше обучение, с която беше общински консултант в Общинския съвет в Пловдив.

Скандалът към Десислава Йорданова костваше и кандидат-депутатското място на татко й доцент Георги Йорданов на изборите на 4 април предходната година. Публична загадка под тепетата беше, че Нинова не вкара Йорданов в листите точно поради абсурда с щерка му.

Два месеца по-късно обаче Българска социалистическа партия оправдаха пловдивския им кадър и той беше вкаран в Изпълнителното бюро на партията, а преди по-малко от месец, зае и заместник-министерското кресло в здравното министерство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР