Забит Магомедшарипов записа поредната си победа в UFC, след като

...
Забит Магомедшарипов записа поредната си победа в UFC, след като
Коментари Харесай

Магомедшарипов смята, че заслужил шанс за титлата

Забит Магомедшарипов записа следващата си победа в UFC, откакто предишния уикенд в Москва надигра Калвин Катар и сграбчи единомислещо решение. Той навлезе в серия от 6 следващи победи в UFC и 14 в ММА. В първите си 6 борби за организацията атрактивния дагестанец печели 4 бонуси и има вяра, че е пристигнало време да се опитва за купата в организацията.

" Zabeast " е някогашен първенец в категория " перо " на чеченската организация ACB, където пази 1 път пояса, а по-късно го сдава, с цел да подпише с UFC. Видя се, че още веднъж Забит има проблеми с кардиото и в третия рунд много забавя оборотите.

Той към момента не е бил повече от 3 рунда в клетката в кариерата си и всички желаят да видят какво ще направи в 5-рундова среща. Магомедшарипов счита, че би трябвало да се бие за купата с спечелилия от срещата сред Макс Халоуей и Александър Волкановски, а кардиото щял да го оправи:

" Знаех си, че Катар е твърд противник. Не чакахме от него да блокира ударите и по тази причина го ритах в краката. Това беше нещото, което се случи друго. Да, уморих се в третия рунд, само че това е, тъй като имах зараза по време на подготовката ми в Тайланд. Трябваше да одобрявам медикаменти и мисля, че това ми повлия на представянето. Мисля, че борбата сред Халоуей и Волкановски ще бъде забавна и нямам самообладание да я виждам. Ще се веселя да се удрям с спечелилия. Мисля, че изцяло заслужавам късмет за купата и след подготовка ще бъда изцяло подготвен да се удрям за нея. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР