Забелязвате ли, че все повече мъже оплешивяват на млади години

...
Забелязвате ли, че все повече мъже оплешивяват на млади години
Коментари Харесай

Еволюцията продължава: Тези промени в телата ни ги смятаме за нормални, но са част от нея

Забелязвате ли, че от ден на ден мъже оплешивяват на младини и от ден на ден деца имат влошено зрение? Оказва се, че методът ни на живот, на който може би не обръщаме кой знае какво въздействие, има голямо въздействие върху човешката еволюция. Нещо повече - методът ни на живот оказва въздействие върху това по какъв начин ще наподобяват бъдещите генерации. 

Ето някои днешни особености, които са част от еволюцията.

Виж още: Секси, известни и сполучливи: Това са най-желаните ергени на България!

Лунички вместо слънцезащитен крем

Луничките се появяват по кожата на хората, които са изложени дължо време на слънце. Обикновено понижават, когато поетата слънчева светлина понижава. Днес към този момент от ден на ден хора имат лунични, без значение какъв е цветът на кожата и косите им. В основата на това седи разновидност на ген, разрешил на нашите прародители да живеят тук-там с доста слънце през лятото и малко през зимата. Днес луничките ни пазят главно от слънчевите лъчи.

Виж още: ТЕСТ: Можеш ли да се оправиш с този тест за просветеност от 1950 година?

Мъжете оплешивяват все по-млади

Животът ни през днешния ден е композиция от стресови фактори. Затова мъжете стартират все по-млади да губят косата си. Голямо въздействие върху това има и вегетарианството, което става все по-популярно. Липсата на цинк и желязо води до косопад. 

Виж още: Бритни Спиърс: Какво тъкмо съставлява акцията #FreeBritney

Цезаровото сечение е новото обикновено

Идеята за този вид раждане е била напълно друга - изродяване на прекомерно огромни бебета, изродяване на застанали седалищно бебета, медицински особености на майката. Е, през днешния ден от ден на ден дами избират да родят секцио, а учените считат, че това рано или късно ще повлияе на бъдещите генерации.

Виж още: Гръм в парадайса: кавги тресат фамилията на Ким Кардашиян и Кание Уест

Появяват се нови кръвни групи

Мутациите по време на еволюцията водят до това, че има хора, които са носители на нова кръвна група. Става въпрос за така наречен " златна кръв ", като нейните носители могат да подаряват кръв за всички останали кръвни групи.

Виж още: Карантината не им понесе: Холивудските двойки, които се разделиха по време на изолацията

Имунната система става по-слаба

 

Смята се, че с взрива на битовата химия, от ден на ден хора страдат от алергии, астма и автоимунни болести. Имунната ни система има все по-малко мотиви, в които да се сблъсква с бактерии и вируси и по този начин тя става по-чувствителна. По този метод постоянно стартира да нападна личното ни тяло. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР