Забележителната история на инвеститор в Shiba Inu от скромната месечна

...
Забележителната история на инвеститор в Shiba Inu от скромната месечна
Коментари Харесай

Как $50 на месец в Shiba Inu се превърнаха в над $20 милиона, а нов алткойн може да е на път да повтори този успех

Забележителната история на вложител в Shiba Inu от скромната месечна инвестиция от $50 до зашеметяващата стойност от над $20 милиона до ноември 2023 година служи като въодушевяващ образец за евентуалната възвръщаемост на пазара на криптовалути.

Shiba Inu милионер: Урок по стратегическо вложение

Тайната на триумфа на този вложител се крие в тактиката за усредняване на разноските (DCA). Този способ включва постоянно вложение на закрепена сума, без значение от цената на актива, като по този метод се изглажда волатилността, присъща на пазара на криптовалути.



Започвайки през август 2020 година, вложителят е заделял по $50 месечно за SHIB, което води до обща инвестиция от $1,950 за интервала. Този порядъчен метод, комбиниран с удобните условия на пазара, докара до астрономическо нарастване на цената на портфейла на вложителя с към 1,125,000%.

Историята на изключителния триумф на вложителя отразява динамичния и от време на време непредсказуем темперамент на пазара на криптовалути. Тя акцентира по какъв начин дребните, поредни вложения в токени с висок капацитет могат да доведат до обилни финансови облаги, демонстрирайки силата на цифровите валути да трансформират елементарните вложения в доста благосъстояние.

Каква е бъдещата вероятност на Shiba Inu?

Настоящата и бъдещата вероятност на Shiba Inu (SHIB) е комбинация от краткосрочна волатилност и дълготраен оптимизъм, както се вижда от разнообразни източници и разбори.

Към ноември 2023 година Shiba Inu демонстрира скромни облаги, с леко нарастване от към 2.9 % за една седмица, започвайки от $0.000007861 до $0.000008090. Краткосрочните прогнози за цената на SHIB през ноември 2023 година демонстрират съмнения, като най-високата планирана стойност е $0.000009490, което съставлява нарастване от 8.1% по отношение на актуалната стойност, до момента в който в някои дни се чака намаляване на цената.

Поглеждайки към дълготрайните прогнози, Telegaon предвижда, че Shiba Inu може да доближи впечатляващи висоти. До края на 2023 година се чака SHIB да доближи най-хубава цена от $0.0000316 , при междинна стойност от към $0.0000239. Този оптимистичен мироглед се простира надалеч в бъдещето, като прогнозите са токенът да доближи оптималната стойност от $0.089 сред 2024 и 2040 година За най-запалените вложители в SHIB Telegaon даже спекулира с евентуален връх от $1.06 до 2050 година, макар че това също остава спекулативна прогноза.

Тези прогнози допускат, че въпреки Shiba Inu да не може да повтори тъкмо историята на триумфа, при която $50 се трансформират в милиони в близко бъдеще, токена към момента има забележителен капацитет за напредък и доходност, изключително за дълготрайните вложители, които са подготвени да се ориентират в присъщата на пазара на криптовалути волатилност.

Може ли този нов токен да повтори триумфа на Shiba Inu?

След триумфа на Shiba Inu пазарът се вълнува от капацитета на новите алткойни. Един подобен обещаващ токен е Meme Moguls (MGLS), който може и да е подготвен да повтори триумфа на Shiba Inu. Meme Moguls съчетава очарованието на активите, основани на мемета , с функционалността на потребен токен, предлагайки неповторимо предложение в крипто пространството.

Meme Moguls се отличава с новаторския си метод, сплотяващ заниманието и хайпът на меметата със сериозен капиталов капацитет . Проектът предлага ангажираща платформа за меме запалянковците, които могат да търгуват, да стейкват и да вземат участие в процъфтяваща общественост. По-ниската пазарна капитализация на токена спрямо одобрени монети като Биткойн и Етериум допуска по-висок капацитет за напредък.

В момента Meme Moguls се предлага за $0.0019 , като прогнозата е за 1,000% растеж до края на предварителната продажба. Проектът също по този начин подтиква потребителите, като в края на всяка фаза на предварителна продажба раздава $10,000 на един късметлия вложител.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР