За втори пореден ден в Обединеното кралство са регистрирани рекорден

...
За втори пореден ден в Обединеното кралство са регистрирани рекорден
Коментари Харесай

Лондон се подготвя за бърз пик на Омикрон - вълната

За втори следващ ден в Обединеното кралство са регистрирани рекорден брой дневни случаи на ковид, като в четвъртък са доказани 88 376 инфекции. Главният доктор на Англия, проф. доктор Крис Уайти, съобщи, че заразяванията с разновидността Омикрон могат да се покачат " необикновено бързо ", само че пикът ще отшумява бързо с помощта на бустерните имунизации.

Регистриран е и връх във връзка с поставените трети дози – в сряда са сложени 745 183 подсилващи ваксини. Борис Джонсън прикани хората да демонстрират " нерешителност " пред лицето на разновидността.
Проучване: Омикрон може би ще е по-лек за преболедуване
Омикрон е 70 пъти по-заразен от разновидността Делта и истинския ухански вид, само че въпреки това се развъжда над 10 пъти по-зле в бел...
Прочети повече
Междувременно кралицата анулира обичайния си предколеден обяд като защитна мярка на фона на вълната от инфектирани с Омикрон. Уелс вкара двуетапен проект в отговор на ковид с насоки - като да вземем за пример да се направи тест за латерален поток преди да се посещава публично място - за интервала до Коледа преди влизането в действие на законовите ограничавания на 27 декември, написа БГНЕС. 

Те ще включват затваряне на всички нощни клубове, обществена отдалеченост от 2 м в офисите и други ограничения за отбрана на клиентите и личния състав. Професор Уайти съобщи, че пикът на вълната " Омикрон " може да отмине по-бързо от предходните, макар че съгласно него възходът ще бъде " необикновено бърз " предава, Би Би Си

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР