За втори пореден ден пловдивчани стават свидетели на недопустима агресия

...
За втори пореден ден пловдивчани стават свидетели на недопустима агресия
Коментари Харесай

Двама срещу един! Мъж и жена скочиха да бият шофьор насред Пловдив

За втори следващ ден пловдивчани стават очевидци на неприемлива експанзия на пътя. Този път действието се развива към кръстовището на ресторант Стадиона. Видеото е снимано от четец на TrafficNews на 30 юни към 12-12:30 часа на обяд. Явно жегите стартират да идват допълнително на пловдивчани и напрежението на пътя ескалира във физическа кавга.

По-интересното е, че в тази ситуация жена потегля да бие мъж, а в следствие „ на помощ” на дамата се включва и още един, който слиза от пасажерското място на белия джип.

Според създателят на видеото „ момичето още не беше спряло и излезе и нанесе най-малко 10 удара на водача който стоеше и единствено се пазеше. Приятелят на агресорката, гледайки какво прави тя, набра стероидна храброст и направи следните мизерни дейности.”

Не е ясна причина и за какво се е стигнало до физическа кавга, само че съгласно очевидецът, колите са се движели с ниска скорост. Не се знае също кой е отговорен, в случай че е имало нарушаване, само че несъмнено пострадалият от цялата обстановка е мъжът в синята кола.

Припомняме, че единствено ден по-рано, на 29 юни двама мъже се сбиха в час пик на бул. „ Христо Ботев”.

Каквито и да са причините на агресорите на пътя, боят несъмнено не е методът за решаването им и TrafficNews осъжда сходни дейности, без значение от аргументите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР