За втори път в последния месецЗаради проблеми с пикочния мехурМинистърът

...
За втори път в последния месецЗаради проблеми с пикочния мехурМинистърът
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона в реанимация

За повторно в последния месец
Заради проблеми с пикочния мехур

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин беше признат в интензивното поделение на центъра “Уолтър Рийд ” заради проблеми с пикочния мехур. Това заяви представител на Пентагона, представен от Ройтерс.

Първоначално в изказването се сподели, че Остин ще продължи да извършва отговорностите си. По-късно обаче представителят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър съобщи, че Остин е трансферирал функционалностите си на зам.-министъра на защитата Катлийн Хикс.

Райдър добави, че за хоспитализацията са били известени ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете, както и Белият дом и някои членове на Конгреса.

Остин трябваше да пътува през днешния ден за Брюксел, с цел да организира среща на контактната група за Украйна, която той сътвори през 2022 година, с цел да координира военната поддръжка за Киев след нахлуването на Русия, показва Асошиейтед прес. След това Остин трябваше да взе участие в постоянната среща на министрите на защитата на НАТО.

Остин беше диагностициран с рак на простатата през декември и на 22 декември се подложи на процедура, наречена простатектомия. През идната седмица той получи затруднения и на 1 януари беше откаран с кола за спешна помощ в болница, където остана до 15 януари. След това продължи да се възвръща и на 29 януари се завърна в Пентагона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР