За втора поредна година във Варна се организира нощен турнир

...
За втора поредна година във Варна се организира нощен турнир
Коментари Харесай

Нощен волейболен турнир ще се проведе тази вечер във Варна

За втора поредна година във Варна се провежда нощен шампионат по плажен волейбол, научи Moreto.net. Събитието, което завладя волейболните фенове предишното лято, ще се организира довечера, 3 август на игрищата на плаж Аспарухово. Началото на волейболното състезание ще бъде обещано тъкмо в 19:00 часа със звезден мач сред волейболния ас Евгени Иванов – Пушката и надарените девойки от ВК „ Марица “.

В шампионата могат да се включат всички посетители и поданици на Варна. Единственото изискване е да се запишат за присъединяване авансово - посредством коментар в събитието на Волейбол Night League Варна 2019 във Фейсбук. Организаторите са планували доста награди, изненади, положително въодушевление, хубава музика и незабравими страсти.

На плажа Аспарухово ще бъдат сложени контейнери за разделно изхвърляне, които да подканят гостите на събитието да пазят освен плажа, само че и българското Черноморие чисто и приветливо за всички нас.

Нощният шампионат по плажен волейбол въодушеви почитателите на спорта за доста страсти и е на път да се трансформира в традиция и в една от обичаните спортни интензивности на Варна, която цели да въодушеви жителите на града да се забавляват с другари и да водят деен метод на живот. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР