За втора поредна година Honda e представена с два щанда

...
За втора поредна година Honda e представена с два щанда
Коментари Харесай

5 Honda премиери, мотоекипировка и Honda Power Equipment на MOTO EXPO 2023

За втора поредна година Honda e показана с два щанда на стартиралото от през днешния ден, 20 април, в зала „ Арена София “ ревю MOTO EXPO. Върху обща повърхност близо 300 кв. м, или по-точно – 295 кв. „ Бултрако “ АД, формален представител на марката за България, взе участие с общо 35 модела на Honda, 5 от които министър председатели за българския пазар.

На единия щанд е ситуиран и обичайният Honda бутик, където посетителите ще могат да се срещнат с най-новото в света на мото оборудването и вероятно да я възобновят – каските Kabuto, които са сътрудник на Honda, продуктите на Oxford, Alpinestars, Bogotto и други Всички те могат да бъдат поръчани и в онлайн магазина на дилърството „ Бултрако Моторс “ - . До 60% доближават отстъпките в бутика при покупка на екипировка на място.

„ Погрижили сме се да покажем и мотоциклетни гуми Bridgestone и Dunlop, на които сме дилър посредством компанията ни Бултрако Моторс “, показа Петър Спасов, шеф следпродажбено обслужване в представителството по време на състоялата се през вчерашния ден конференция. На щанда в съседство са ситуарани скутерите на Honda, а компания им вършат косачки и генератори от същата марка.

„ Сред министър председателите ни има три именити имена като Hornet, Transalp и Dax, както и един безусловно нов модел в гамата на Honda – CL 500. И защото бяхме загатнали, че министър председателите са пет – разполагаме и с един неповторим градски скутер, който идва за първи път в България. Това е SH Mode. Съвсем неотдавна марката, която представляваме в България, за четвърта поредна година завоюва няколко награди Red Dot в региона на продуктовия дизайн, като измежду удостоените с наградата бяха Hornet и Transalp, които ще видите на щанда ни “ показа Десислава Бацанова, управител маркетинг и комункации в „ Астреко Холдинг “, част от който е и „ Бултрако “ АД.

„ За никого не е загадка, че Honda разполага с най-голямата мотоциклетна гама в света. С наслада разгласяваме, че за втора поредна година сме и номер 1 по продажби в сектора. Финиширахме сложната за всички 2022 година с общо 222 осъществени на пазара мотоциклета Honda. Най-продаваният ни модел се оказа Rebel 500 с общо 19 бройки, след него с по 13 бройки се подреждат CBR650R и CB650R. Надяваме се да финишираме 2023-а година в същия дух “, съобщи Димитър Пашев, бранд управител в „ Бултрако “ АД.

Изтеклата година беше основна за представителството на Honda у нас, защото компанията отпразнува своя 30-и рожден ден в новия си мотоциклетен дом „ Астреко център “ на „ Челопешко шосе “ 40. Самият шоурум се простира върху повърхност от 519 кв. м (дори 582 кв. м, в случай че прибавим прилежащата приемна към профилирания сервиз) и спомагателните пространства. В момента по пътищата на България се движат близо 110 000 моторни транспортни средства Honda.

Насоченият към по-млада публика Mode 125 влезе в фамилията SH от лятото на 2014 година, а тази година дебютира и новото му потомство. Двигателят е 125-кубиков, с макс. мощ 11,4 к.с., а междинният разход на мотопеда е 2,0 л/100 км.

Първият Dax вижда бял свят през 1967 година Той е леко по-удължен и малко по-нисък от също легенадрния Monkey, от който произлиза. След 41-годишно неявяване на пазара Honda извади новото потомство на тази машина, което се придържа към запаметяващия се дизайн на предшествениците си, като днешният Dax е със 124-кубиков мотор с макс. мощ 9,4 к.с. С литър гориво изминава 66,7 км.
Макар че изцяло новият модел CL500 e въодушевен от мотоциклетния дизайн през 70-те години на предишния век, той е един извънредно съвременен градски „ нейкид “. Моделът е с 471-кубиков мотор с макс. мощ 35 кВт. CL500 e еднообразно подобаващ е за дълготрайно каране през уикенда, както и за всекидневни пътувания в града, че даже и за лекичък офроуд.

Завръщането на Hornet в гамата на Honda зарадва немалкото фенове на този модел. Съвременният „ стършел “ е с изцяло нов 750-кубиков мотор с мощ 67,5 кВт. Системата Throttle By Wire (TBW) обезпечава 3 режима на ръководство, налична е и системата за избор на контрола на въртящия миг Selectable Torque Control (HSTC) с интегриран Wheelie Control. Най-високо оборудваната версия включва 5-инчов пъстър TFT инструментален екран.

Другото огромно завръщанев гамата на Honda e именитият Transalp. Той също е със 750-кубиков мотор с макс. мощ 67,5 кВт. Подобно на популярния Transalp от предишното се усеща еднообразно добре в градския трафик, по алпийски път, или на дълго пътешестване. Дизайнът му е създаден в центъра на Honda в Рим.

Изложението MOTO EXPO 2023 продължава до 23 април, неделя и до тогава всеки клиент, закупили мотоциклет от щанда на Honda, ще получи приятна изненада под формата на комплимет, дават обещание от „ Бултрако “ АД.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР