За втора поредна година британският Индипендънт публикува свой списък с

...
За втора поредна година британският Индипендънт публикува свой списък с
Коментари Харесай

Индипендънт с класация на 50-те най-влиятелни жени в света

За втора поредна година английският " Индипендънт " разгласява собствен лист с 50-те най-влиятелни дами.

В класацията на изданието попадат дами, които са причина да се случват неща, трансформирали същността на водените диспути и които в последна сметка получават това, което желаят.

Независимо дали силата им се крие в способността им да преразглеждат политиките и законите, да се отличават в спорта или да се харесат на своя предан легион от почитатели, общият знаменател, който сплотява тези дами, е способността им да въздействат на света по един или различен метод.

Начело в листата тази година е Естър Гей - майка, сломена от бруталното ликвидиране на щерка си Бриана, което става мотив да води акция за смяна.

В челната десетка попадат още вратарката на националния тим по футбол Мери Ърпс, която оказа помощ за извеждането на " Лъвиците " до край на Световното състезание и въодушеви цялата нация, министърът на финансите в сянка Рейчъл Рийвс и актрисата Хана Уодингам, която победи на сцената и екрана през последните 12 месеца, както и английската кралица Камила, която бе отпред в миналогодишната ранглиста на изданието.

" Индипендънт " прецизира, че умишлено е взето решение да не изключва дами, с които читателите може да не са съгласни или да не ги утвърждават, тъй като въздействието не значи хвалебствие. Освен това акцентира, че постоянно някои от най-влиятелните фигури в историята са, меко казано, персони с " сложни и спорни характери ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР