За всяка една зодия месеците от началото на годината донесоха

...
За всяка една зодия месеците от началото на годината донесоха
Коментари Харесай

Какво да очакват Близнаците до края на годината?

За всяка една зодия месеците от началото на годината донесоха разнообразни неща. За някои бяха триумфи в кариерата, за други - в персонален проект. За Близнаците, несъмнено, нещата бяха и от двете страни. Да, имаше и някои разочарования, само че като цяло можем да кажем, че представителите на зодията имаха добра година. Нека забележим какво ги чака до края на 2021-ва. 

Мантрата до края на годината на представителите на зодията ще бъде: За мен е безвредно да бъда изцяло себе си.

Това е значимо, тъй като ще можете умерено да свалите маската и да покажете своята същинска същина. Сами знаете, че от време на време това е невероятно или е доста мъчно да се случи. Заради това е значимо да можете да бъдете себе си. А това може да стане в вярната среда. 
 3-те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през ОКТОМВРИ 3-те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през ОКТОМВРИ
КОЗИРОГ Ако обичате колегата си, само че не сте съумели да се примирите с нещо, което вършат, което ви нервира, тогава от вас зависи да обър...

Това значи, че също е време да бъдете същински, а не тези, които светът ви е споделил или даже ви е научил да бъдете. Въпреки, че затъмненията ще продължат да се появяват във вашия знак през идната година, не става въпрос единствено за това, а за това, че не би трябвало да носите маска.

Оставащото време от тази година е време да свалите маската. Време е да бъдеш ти. Да бъдеш уязвим, същински, откровен и да изпуснеш всичко.  Може би истината за вашата същина ще изненада някой от обкръжението ви до края на тази година, само че може би тъкмо това би трябвало да се случи, с цел да се махнат неправилните хора живота ви.

В по-голямата си част имате всички принадлежности, с цел да разберете тъкмо кой сте и какво желаете от живота. Сега е моментът да повярвате и да преследвате фантазиите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР