За всички нас, които може би не сме толкова благословени

...
За всички нас, които може би не сме толкова благословени
Коментари Харесай

Класация на малките радости в живота

За всички нас, които може би не сме толкоз благословени с хубост, които не притежаваме имение и още не сме изживели своя момент на популярност, има положителни вести. Това разясняват създателите в уеб страницата на английския в. „ Дейли Мейл ”, представени от Мениджър Нюз. Те описват за изследване, направено измежду 3000 възрастни на Острова.

Участниците в проучването са били помолени да посочат нещата в всекидневието им, които в действителност ги подаряват с голяма наслада. Резултатите са посочили, че щастието е налично за всички ни, стига да оценяваме дребните приятни случки в всекидневието.

Докато четете това, може би вие ще сте в по-добро въодушевление, в сравнение с през останалите дни в седмицата. Поне по този начин допускат създателите на изследването, които доближават до извода, че в събота хората се разсънват по-позитивни към живота, тъй като им предстоят два почивни дни.

Друга честа причина човек да се почувства благополучен са слънчевите лъчи на открито или миризмата на прясно окосена трева. Ето по какъв начин наподобява класацията на 30-те дребни моменти в всекидневието на хората, които съгласно изследването ги вършат най-щастливи:

1. Да намериш банкнота в остарели джинси.

2. Да отидеш на отмора.

3. Да си легнеш в изпрани чаршафи.

4. Да плуваш в морето.

5. Да се събудиш в безоблачен ден.

6. Да седиш на слънце.

7. Да бъдеш сюрпризиран с подарък или цветя.

8. Да ти направи масаж човек, който обичаш.

9. Да те прегърне някой.

10. Да получиш картичка с благодарности по пощата.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР