За всички любители на сагата за Хари Потър съм приготвил

...
За всички любители на сагата за Хари Потър съм приготвил
Коментари Харесай

Три допълнителни книги, които всеки фен на поредицата за Хари Потър трябва да притежава

За всички фенове на сагата за Хари Потър съм приготвил 3 книги, които не са в поредицата от книгите за приключенията на Хари и неговите другари, а са по-скоро допълнения, за които всеки почитател е чувал да се загатват във филмите или в книгите.
Първа книга: Фантастични животни и къде да ги намерим
 7 глупави неща, които бедните вършат, а богатите не 7 глупави неща, които бедните вършат, а богатите не
Бедните хора постоянно са прекомерно самоуверени. Те се държат като специалисти във всяка област - било то политика, спорт, хора, общество или...
Тази книга е написана от Нют Скамандър - един от фантастичните герои в света на Дж. К. Роулинг, който се занимава с проучването на магическите животни. Книгата се употребява, като учебник в " Хогуортс " в часовете по " Грижа за магическите създания ". Ако желаете да научите повече за невероятните същества в света на Хари Потър и какво са чели учениците от Хогуортс може да си я закупите от всяка книжарница, където продават книги.
Втора книга: Куидичът през вековете
Писателят на книгата е Кениуърти Уипс - още веднъж фиктивен воин от света на Хари Потър. Тя е защитавана много дълго време в библиотеката на Хогуортс и учениците, които играели Куидич или всеки вълшебник, която се интересувал по някакъв метод от играта са отивали да я четат. Също по този начин е и наложително четиво за часовете по Куидич. Всеки разпален по играта или имащ интерес може да я закупи от книжарниците.
Трета книга: Приказките на барда Бийдъл
 Кратък справочник по македонския въпрос Кратък справочник по македонския въпрос
Историята е потребна, не тъй като четем в нея предишното, а тъй като четем в нея бъдещето. С такава настройка разтворих новата книга на доктор Кост...
Всеки, който е чел " Хари Потър и даровете на гибелта " или е гледал филмът свързва тази книга със наследството на Албус Дъмбълдор към Хърмаяни. От тази книга героите в действителност схващат историята за 3-те дара на гибелта - мантията невидимка, която беше дадена на Хари Потър, камъкът на живота, който е бил следствие прикрит (няма да скапвам изненадата за тези от вас, които не са гледали кино лентата или чели книгата) и за могъщата пръчка. Ако желаете и вие да преживеете историята и да прочетете някои от другите приказки с мнения може да си закупите книгата.
Надявам се рекомендацията за тези 3 книги да ви е харесала и да ви се сторят забавни!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР