За всички, които се чудят как и защо външният министър

...
За всички, които се чудят как и защо външният министър
Коментари Харесай

Не само Дачич може да пее, в нашето правителство също има талантливи певци

За всички, които се чудят по какъв начин и за какво външният министър на Сърбия Ивица Дачич (a.k.a. "Мали Слобо " - наследникът на Милошевич отпред на някогашните комунисти и обичан другар на Мишо Миков) се прави на велможа шут пред Ердоган: Сближаването на Ердоган и Путин е задоволителен мотив за сръбските комунисти да станат - краткотрайно и конюнктурно - най-големите почитатели на режима в Анкара. Също както нашите комунисти са били хитлеристи в интервала 1939-41 година Това написа зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев на страницата си във Facebook.

Повод за коментара е, видеоклип с осъществяването на Дачич във вторник вечерта. На записа може и чуе да се види по какъв начин Дачич, с микрофон в ръце, пее песента „ Осман ага “ край масата, на която седят Ердоган и брачната половинка му Емине, дружно със сръбския президент Александър Вучич и брачната половинка му Тамара.

"Съюзът по ползи сред османците-мюсюлмани и православните сърби против Запада има съществени исторически корени в края на XIV - средата на XV век, от борбата при Ровине, през походите на Сигизмунд и Владислав Ягело, продължаващите интервенции на Янош Хуняди, та даже до войните на Матиаш Корвин. През по-голямата част от този интервал, наследниците на българските царски родове са съдружници на влашките воеводи (формални васали на Търновския престол) и унгарските антиосмански обединения. Някои неща необичайно едва се трансформират през столетията...Щях да не помни - на идната среща на "Варненската четворка ", Ердоган ще го каним ли? И ние имаме надарени артисти в кабинета. ", написа Кънев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР