За ужасяващо преживяване зад граница сподели Александра Богданска в ново

...
За ужасяващо преживяване зад граница сподели Александра Богданска в ново
Коментари Харесай

Алекс Богданска била натирена от нощен клуб заради недопустимо поведение на компанията

За ужасяващо прекарване зад граница показа Александра Богданска в ново видео, което качи в мрежата.

Случката се разиграла по време тридневна почивка в Дания, на която била дружно със фамилията на Даниел и Анастасия Бачорски.

Компанията решила да се запознае с нощния живот в Копенхаген, когато се натъкнала на извънредно чудноват клуб. Преди да влязат вътре трябвало да облепят камерите на телефоните си със стикери, с цел да е несъмнено, че няма да снимат заведението от вътрешната страна. Освен това минали през инструктаж, по време на който им било обясненое, че не трябва да тормозят другите клиенти зяпайки ги, даже да видят, че те вършат секс или пък взимат опиати. Всичко било пъклен необичайно, от пушеците до осветлението в бара. Някои гости се били опънали по диваните, а други си мажели нещо по венците на зъбите. Самата Алекс признава, че изпитвала адска неустановеност и нерешителност по време на ужасяващия престой с приятелите й в заведението.

Всъщност обиколката на нощен Копенхаген потегля на карък през цялото време. При опит да влязат в различен клуб по-рано били изгонени от защитата. А претекстът бил неуместен. След дълго очакване на опашката извън Богданска понечила да огледа екрана на таблета на дамата, която посрещала клиентите, с цел да се увери, че няма неточност във семейството й, на която е направена резервацията, защото до преди развода с Даниел беше Петканова, а и профилът й в Instagram е точно с тази фамилия. Само поради това компанията била упрекната, че държанието й е неприемливо и била натирена.

Но рисковите преживявания за моделката в Дания напълно не се изчерпват с визитите на нощните клубове. Рано сутринта в дрямка Алекс била подложена на следващата стресова обстановка, когато в хотелската й стая влетял чужд, който споделил нещо и тръшнал назад вратата. Богданска си спомни по какъв начин самата тя е нахълтала в заета хотелска стая в Лондон, откакто я пратили да се настани в нея очевидно простъпка.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР