За три случая на дрогирани водачи, спипани в последните дни,

...
За три случая на дрогирани водачи, спипани в последните дни,
Коментари Харесай

Трима шофьори спипани дрогирани зад волана във Варненско

За три случая на дрогирани водачи, хванати в последните дни, оповестяват от варненската полиция.

Най-пресният случай е от неделя, 3 февруари. Към 16.25 часа 23-годишен с „ Фолксваген ” бил спрян за инспекция в Девня. Тестът за приложимост на опиати бил позитивен. Младият мъж е бил арестуван за денонощие. Девненецът се оказал прочут на Министерство на вътрешните работи.

28-годишен варненец дал позитивен резултат на наркотичния тест при инспекция в Суворово на 1 февруари. Той бил зад кормилото на „ Фолксваген ”. Той също е познайник на полицията. Задържан е за денонощие.

Третият случай е във Варна. 28-годишен локален гражданин управлявал лека кола „ Рено ” след приложимост на опиати, открили пътните служители на реда при инспекция на 31 януари, към 21.00 часа. Последвал 24-часов арест за прегрешилия водач.

35-годишен лидер пък бе засечен да кара пийнал лека кола „ Опел ” с прекъсната регистрация и сложени табели, издадени за различен автомобил. Нередовният водач бил засечен на 1 февруари вечерта в село Синдел. Тестът с дрегер отчел 1,65 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е бил арестуван за период до 24 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР