За третия филм за Лоши момчета чакахме много години, но

...
За третия филм за Лоши момчета чакахме много години, но
Коментари Харесай

Уил Смит и Мартин Лорънс отново са Лоши момчета

За третия филм за " Лоши момчета " чакахме доста години, само че когато се появи при започване на 2020 година всички бяха удовлетворени.
 Уил Смит, Мартин Лорънс,
Ще има ли четвърти филм за " Лоши момчета "

Вече е публично

Приходите в бокс офиса подсказваха, че това няма да е последният филм от франчайза и тъкмо по този начин се оказа, тъй като скоро по-късно бе оповестено, че се работи по четвърти.

Вече знаем и по какъв начин да се настроим за него, тъй като бе пуснат първи филмов откъс на  " Лоши момчета: Всичко или нищо " (Bad Boys: Ride or Die).

Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) още веднъж ще са в играта. Макар поостарели и натежали двамата не са изгубили химията между тях. Двамата са принуди още веднъж да се впуснат в екшъна, тъй като всичко в този филм ще бъде въпрос на чест.
 Снимка 658828

Оказва се, че техният някогашен началник капитан Конрад Хауърд е умрял, само че по-късно е упрекнат във връзки с незаконни организации. Лаури и Бърнет се впускат в екшъна, с цел да схванат какво се е случило и изчистят името на положителния си другар и сътрудник.

Колко са взели Уил Смит и Мартин Лорънс за " Лоши момчета вечно "

Разликата сред възнагражденията им е сензитивна

Много бързо обаче двамата ще се трансфорат от преследвачи в преследвани, тъй като цялата полиция (и не само) ще е по петите им. С режисирането на кино лентата още веднъж са се заели Адил Ел Арби и Билал Фалах, а измежду главните продуценти е Джери Брукхаймър.

" Лоши момчета: Всичко или нищо " е по кината от 7 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР