За трети пореден път фитнес-сензацията Биляна Йотовска ще вземе участие

...
За трети пореден път фитнес-сензацията Биляна Йотовска ще вземе участие
Коментари Харесай

Биляна Йотовска стопи Прея

За трети следващ път фитнес-сензацията Биляна Йотовска ще вземе присъединяване в най-престижното фешън събитие в България - Sofia Fashion week. X-nrgy crew, Прея, балетът The Sеcret garden show, както и международният и европейски първенец по културизъм – Митко Димитров и забележителната Гери Дончева ще вземат участие в шоуто, с цел да го трансфорат от дефиле в един същински пърформънс. „ Никога не изневерявам на себе си и този път съм подготвила същински театър за представянето ни на Sofia Fashion Week.

Момчетата от X-nrgy crew ще Ви раздвижат, а шоколадовото момиче с кадифен глас и напълно нова визия ще пее за Вас! Красивите девойки от The Secret garden show, по традиция ще дефилират с новите екипи, с цел да ги покажат в цялостен искра, а моята половинка в живота, Митко Димитров, ще ме поддържа от сцената! Заслужава си да гледате! Ще Ви чакаме!” – разкрива част от подготовката на ревюто Йотовска, дни преди извънредната премиера в границите на софийската фешън седмица.

От основаването на лейбъла, най-успешният ни представител в категорията IFBB „ Бикини Фитнес “ твърди, че мотивацията за смяна може да се пробужда и от подобаващия екип. Точно тази сила тя влага в основаните от нея модели. Желанието й е да сътвори убеденост. За най-титулуваната бикини фитнес състезателка у нас, експериментирането с визията по време на подготовка е занимателен метод да разнообразяваме спортните занимания. Атрактивните и комфортни сетове на “Biliana Yotovska label “ са предстоящо секси, само че типичен и стилно поднесени. „ Създадох нова, извънредна линия, въодушевена от дъждовното лято тази година. Много от Вас към този момент бележат напредък в залата облечени тъкмо в този дизайн. Но за този сезон залагам на камуфлажа, освен това в три разновидности.

За борбени и целеустремени дами! Елегантно, спортно, комфортно! Моята философия е доста елементарна: устремявам се да сътворявам неповторим дизайн за безупречна визия и оптимален комфорт! С целия ми професионален опит съзнавам чудесно какъв брой е значимо да се чувстваш убеден, до момента в който постигаш задачите си! Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в удобно облекло, всички погледи би трябвало да са приковани към Вас! Помислила съм и за най-малките елементи! Както знаете, сбирките ми са съпроводени и с нужните аксесоари, с цел да бъде Вашият “сет” изцяло приключен! Това Ви чака и с новата есенна сбирка.” – добавя Йотовска и с неспокойствие чака представянето си в границите на най-престижния фешън конгрес в България на 17-ти Септември, Понеделник, от 19.00 часа в зала EFE, на столичния хотел „ Маринела”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР