За трета поредна година русенци ще имат възможността да се

...
За трета поредна година русенци ще имат възможността да се
Коментари Харесай

Тридневен „Десант на книгата“ в Русе

За трета поредна година русенци ще имат опцията да се срещнат с творчеството на повече от 20 български писатели, издателства и литературни клубове от цялата страна по време на ревюто – базар „ Десант на книгата “. Събитието ще се състои на 22, 23 и 24 септември на алеята пред хотел „ Дунав “ и се провежда от Клуб „ Мечтание “ с поддръжката на Община Русе и Дарик радио- Русе.

„ Десант на книгата “ ще показа издатели, създатели, илюстратори и още доста създатели, които пазят българското завещание и способстват за развиването на книжнината, сподели в ефира на Дарик Полина Лъвчиева - ръководител на клуб " Мечтание ".

22 септември /петък/ е очакван за разкриване на събитието и показване на участниците в изложението- базар. В събота, 23 септември, на фокус ще бъде по-сериозната литература, както и запознаване на публиката с новите заглавия за 2023 година.

23 и 24 септември са непокътнати и за детската публика. Изложението ще показа на дребните читатели забавни книжки, персонално показани от своите създатели. Организаторите замислят и през двата почивни дни арт пространства - работилници с разнообразни литературни занимания, работа с художници приложници и посетители.

Входът е свободен и всеки клиент ще има опция да закупи своята обичана книга или да открие ново литературно богатство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР