За този епизод от живота на Путин първоначално разказа близкият

...
За този епизод от живота на Путин първоначално разказа близкият
Коментари Харесай

Путин спял с пушка-помпа под възглавницата на младини

За този епизод от живота на Путин в началото описа близкият му другар от времето на работата му в остарялата съветска столица Сергей Ролдугин. Той направи това във втората част на документалния филм на Андрей Кондрашов, отдаден на президента, съобщи РИА "Новости ".

Коментирайки тази информация, Путин споделя, че за така наречен "Бандитски Петербург " от деветдесетте години има много пресиления и измислици, само че "като цяло ситуацията беше бойна ".

"На вилата си в покрайнините на града аз постоянно си лягах да дремя с пушка-помпа до себе си, това е истина. Но времената бяха такива - внимателният и Господ го пази ", споделя Путин.

Президентът на Русия е споделя още, че не смята, че е належащо да се приказва за подготовката на покушенията против него.

"Мислите ли, че за това е належащо да се приказва? ", сподели той в изявлението с Кондрашов.

"Има доста общи изречения в това отношение, да вземем за пример, (президентът на Казахстан) Нурсултан Назарбаев обича да споделя "Тронът и ешафодът са постоянно близо един до различен ". Разбира се, това е метафорично казано. Никога не съм се чувствал, като да съм на някакъв престол. Факт е, че когато човек прави своя избор, той би трябвало да одобри и следствията от този избор ", прибавя Путин, представен от ТАСС.
Филмът "Путин " бе обявен в неделя от телевизионния публицист Дмитрий Киселев и на страници в обществените мрежи. В него Путин президентът приказва за обстрела на неговия хеликоптер в Чечения, където той, като краткотраен държавен глава, идва на 31 декември 1999 година - 1-ви януари 2000 година, с цел да поздрави бойците от Обединените федерални сили.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР