За това, което се случва, основна вина носят ръководителите на

...
За това, което се случва, основна вина носят ръководителите на
Коментари Харесай

Михаил Константинов: За атентатите са виновни ръководителите на Западния свят

За това, което се случва, съществена виновност носят ръководителите на Западния свят, които позволиха в страните си хора с непозната цивилизационна настройка и унищожиха Северна Африка, Ирак и Сирия. Това разгласи в изявление за bTV математикът проф. Михаил Константинов във връзка последния атентат в Европа – в Барселона.
Според него решението е в това да се криминализира поддръжката за сходни дейности и да се депортират фамилиите на атентаторите, както вършат Израел и Съединени американски щати. Да се знае, че когато терористът отива да почине, основава проблеми на фамилията си, посочи проф. Константинов.
По думите му България остава встрани от заплахата от атентати, тъй като нашите мюсюлмани са работещи хора, с които живеем от стотици години, а не пристигнали през последните години, които разчитат на обществени помощи.
Той дефинира като съответна мярката на нашите управници да се пази границата ни по всевъзможен начин. Математикът предлага на границата да се изпрати и армията като мярка против корумпираните служители на реда, които оказват помощ на незаконни мигранти против възнаграждение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР