За такова принципно просто ястие бърканите яйца имат начин да

...
За такова принципно просто ястие бърканите яйца имат начин да
Коментари Харесай

Пригответе ПЕРФЕКТНИТЕ бъркани яйца само с няколко лесни стъпки

За такова кардинално просто ядене бърканите яйца имат метод да бъдат изненадващо нюансирани. Харесвате ли ги меки и кремообразни или сухи и пухкави? С масло или зехтин? Мляко или не? И даже не ни карайте да стартираме с избора на подправки.  Ако желаете да приготвите постоянно съвършени бъркани яйца, ето няколко разнообразни предписания, които ще ви оказват помощ.

Класически бъркани яйца за начинаещи
 Ето какво ще се случи, в случай че ядете 2-3 яйца всеки ден Ето какво ще се случи, в случай че ядете 2-3 яйца всеки ден
Дълго време се смяташе, че яйцата не са здравословни, а прекаляването с тази храна покачва равнищата на холестерол. Според последни проуч...

Независимо каква е рецептата, всички бъркани яйца стартират с яйца. Добро предписание е да приготвите най-малко по две яйца на човек. Първата стъпка е да разбиете яйцата в купа с телена бъркалка - не толкоз, че да са мехурчета и цялостни с въздух, само че задоволително, с цел да създадете хомогенна примес.

В този миг можете да добавите млечни артикули, в случай че желаете. Добавянето на течна сметана или пълномаслено мляко ще придаде благосъстояние и кремообразна текстура, само че не е строго належащо, в случай че вярно контролирате температурата, до момента в който готвите яйцата.

За начинаещи, незалепващ тиган е съвършен за потребление, просто тъй като яйцата е по-малко евентуално да се залепят за тигана. Ако желаете да употребявате чугунен, просто се уверете, че добавяте задоволително лой за готвене.

Говорейки за лой за готвене, предлагаме масло. Разбира се, не се колебайте да употребявате зехтин, в случай че желаете, само че кой би могъл да устои на кремообразния, мек усет на масло, комбиниран с яйца? Просто има смисъл. За най-простите бъркани яйца загрейте маслото на междинен огън, след което прибавете разрушените яйца. Започнете да разбърквате със силиконова шпатула, като изстъргвате дъното и в профил на тигана. Когато яйцата доближат мечтаната от вас подготвеност, прехвърлете ги в паница, подправете щедро със сол и черен пипер и се насладете.

Как да приготвите бъркани яйца без млечни артикули?
 С тези 4 трика ще извършите пухкави и въздушни бъркани яйца С тези 4 трика ще извършите пухкави и въздушни бъркани яйца
Приготвянето на бъркани яйца би трябвало да е елементарно. В края на краищата просто би трябвало да разбиете няколко яйца и да ги готвите в незалепващ...

Лесно: Просто разбийте яйцата, без да добавяте млечни артикули, преди да ги сложите в тигана. Можете да постигнете кремообразни резултати, без да добавяте никаква течност, просто като намалите температурата, до момента в който готвите яйцата.

Бъркани яйца по Френски

Най-фантастичните, най-кремообразните бъркани яйца са основани от френския готвач Жан-Жорж Вонгерихтен. Те са необикновено богати, топящи се в устата и най -добре поднесени на дребни порции (върху препечени филийки).

В дребна тенджера комбинирайте разрушените яйца и парче масло. Поставете тигана на слаб огън и започнете да разбивате - не спирайте. Гответе, до момента в който яйцата станат на дребни трохи и сервирайте незабавно.

 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР