За свръхмодерния си ферментационен завод за фармацевтични продукти и фуражни

...
За свръхмодерния си ферментационен завод за фармацевтични продукти и фуражни
Коментари Харесай

Биовет внедри иновативна система за енергиен мениджмънт в завода си в Пещера

За свръхмодерния си ферментационен цех за фармацевтични артикули и фуражни добавки в гр. Пещера „ Биовет “ АД се довери на Schneider Electric за внедряване на система за енергиен мениджмънт. Става дума за EcoStruxure™ Power SCADAExpert v.8.2 с разширени благоприятни условия за отчитане, внедрена през 2019. Тя е особено основана за обезпечаване на качествено електрозахранване на оборудванията и непрекъснатост на работните процеси с сериозно значение. Високотехнологичното решение на Schneider Electric обезпечава оптималната оперативна успеваемост посредством мониторинг на електроенергийната мрежа в действително време.

Високата степен на цифровизация и автоматизация в производството става все по-актуален развой в спешната обстановка, обвързвана с COVID-19. Благодарение на най-ново потомство технологии и двете партниращи си компании не престават работа при строго спазване на противоепидемичните ограничения на държавното управление и оказват поддръжка на своите чиновници и локалните общности в Пещера (където е заводът на „ Биовет “) и Пловдив (където се намира умната фабрика за прекъсвачи на Schneider Electric).

Великденът вероятен за 2000 поданици на Пещера с храни от "Биовет "

Системата за енергиен мониторинг на EcoStruxure™ Power SCADAExpert v.8.2 с разширени благоприятни условия за отчитане покачва сигурността и сигурността на хората и активите усъвършенства надеждността и непрекъсваемостта на захранването; усъвършенства на успеваемостта на процесите и непрекъснато следи за качеството и потреблението на сила, както и за сходство с условията. Инсталираното от Schneider Electric съоръжение включва сухи трансформатори Trihal, КРУ SM6, разпределителни табла ниско напрежение Prisma, устройства за отплата на фактора на мощността Varset и шинопроводи Canalis.

По своята същина EcoStruxure™ на Schneider Electric е IоТ плaтфopмa. Нейният софтyеp oптимизиpa вътpeшнитe пpoцecи чpeз пocтoяннo cлeдeнe нa ĸaчecтвoтo и пoтpeблeниeтo и дaвa възмoжнocт зa aĸтивeн ĸoнтpoл. Платформата работи нa тpи нивa – от една страна това са oтдeлнитe ycтpoйcтвa, втopoтo ca пo-cлoжнитe cиcтeми, ĸoмyниĸaциятa и yпpaвлeниeтo, a тpeтoтo равнище ca oблaчнo-бaзиpaнитe peшeния, ĸoитo пoзвoлявaт дa ce cъбиpaт и aнaлизиpaт дaнни. Последното е от изключително значение при взимане на peшeния зa бизнeca и правенето на точни прогнози за циĸъла нa eĸcплoaтaция и пoддpъжĸa.

От ''Биовет'' означават, че Schneider Electric е постоянен сътрудник на компанията, а продуктите на френския колос покриват най-високите интернационалните стандарти. Изразена е още и убеденост в дългогодишния живот на доставеното електрическо съоръжение, както и удовлетворение от опциите за развиване на системите за електрозахранване и енергиен мениджмънт. С днешна дата за всяко съвременно индустриално дружество е стратегически значимо вграждането на новаторски артикули, позволяващи да се мисли за прехода към цифровизация на системи и процеси. Именно такова решение е Системата за енергиен мониторинг EcoStruxure™ Power SCADAExpert v.8.2 с разширени благоприятни условия за отчитане на Schneider Electric, внедрена във ферментационния цех в гр. Пещера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР